Här är drömjobbet för dig som älskar katter och kaffe

Kan det här vara världens bästa jobb?


Älskar du katter men inte har möjligheten att skaffa en själv? Då är det här perfekt för dig. Det här caféet erbjudet nämligen fika och katter – kombinerat.

Du kommer alltså dit, dricker kaffe eller annan härlig dryck samtidigt som du myser loss med små katter. Drömmen?

Men det slutar inte där, för nu kan nämligen söka jobb på caféet. Systrarna Ellie och Sarah Close, som äger caféet, söker nu nannys som kan ta hand om katterna.



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.