Enligt topphemlig dokumentation som amerikansk underrättelsetjänst har tagit fram ska Hitler ha haft en sexuell fetisch för bajs-sex.
1 av 3
Enligt topphemlig dokumentation som amerikansk underrättelsetjänst har tagit fram ska Hitler ha haft en sexuell fetisch för bajs-sex. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Enligt uppgift ska Hitler ha tyckt om när kvinnor utfört "handlingen" medan de stod över honom.
2 av 3
Enligt uppgift ska Hitler ha tyckt om när kvinnor utfört "handlingen" medan de stod över honom. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Det ska sedan ha varit Ernst Röhm, ledare för det nazistiska partiets kamporganisation SA, Sturmabteilung, som pratat om Hitlers fetisch under en utekväll. Informationen ska sedan ha nått spioner hos de allierade. På så sätt hamnade allt i rapporten om Hitler.
3 av 3
Det ska sedan ha varit Ernst Röhm, ledare för det nazistiska partiets kamporganisation SA, Sturmabteilung, som pratat om Hitlers fetisch under en utekväll. Informationen ska sedan ha nått spioner hos de allierade. På så sätt hamnade allt i rapporten om Hitler. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Ny topphemlig akt avslöjad – visar Hitlers dolda sexfetisch

Det var amerikansk underrättelsetjänst som tog fram en profil på nazistledaren. Och det är ganska skum info som kommer fram.


För två veckor sedan kunde Nyheter24 berätta om att Adolf Hitler kan ha lidit av ett tillstånd som kallas "mikro-penis". Nu framkommer nya uppgifter om den tidigare nazistledaren. Enligt topphemlig dokumentation som amerikansk underrättelsetjänst har tagit fram ska Hitler ha haft en sexuell fetisch för bajs-sex, skriver brittiska Daily Star.

Det var de allierade som ville skapa en profil på Hitler. Genom att samla bevis med hjälp av spioner skapade en person som heter Dr. Walter C Langer en underrättelserapport på führern. I akten konstaterar Dr Langer att Hitler var en koprofili, alltså någon som har en sexuell attraktion till avföring.

Enligt uppgift ska Hitler ha tyckt om när kvinnor utfört "handlingen" medan de stod över honom. Han ska ha ägnat sig åt fetischen med en av få kvinnor han hade sex med – hans systerdotter Geli Raubal.

– Vi får inte tro att Hitler ägnade sig åt denna märkliga perversion ofta. Patienter av denna typ gör sällan det, och i Hitlers fall är det högst troligt att han har tillåtit sig att gå så här långt bara med sin systerdotter, Geli, ska Dr Langer ha sagt.

Geli Raubal hittades senare död, skjuten med Hitlers pistol. Polisen kom fram till att det handlade om självmord, men man misstänker nu att hon dödades för att inte hemligheten skulle läcka, skriver Daily Star.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!