Kvinnan har två vaginor.
1 av 3
Kvinnan har två vaginor. - Foto: GIPHY / FAKSIMIL WEBMD
Här kan man se ett ultraljud på en person som har dubbla vaginor.
2 av 3
Här kan man se ett ultraljud på en person som har dubbla vaginor. - Foto: By Nevit Dilmen (talk) - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5629899
Hon säger att hennes sexliv är bra.
3 av 3
Hon säger att hennes sexliv är bra. - Foto: TT

Hon har två vaginor: "Min pojkvän kan penetrera båda fast den vänstra är mindre"

Den anonyma kvinnan svarade på alla frågor på Reddit.


En kvinna född med två livmödrar, två livmoderhalsar och två vaginor pratade om allt som har med hennes tillstånd att göra anonymt på Reddit, skriver Daily Mail.

Under användarnamnet nurseryRN fick hon in frågor från andra Reddit-användare. I sitt originalinlägg skriver hon "Jag är en kvinna som föddes med "uterine didelphys". Jag är i 20-årsåldern. Jag fick reda på att jag hade två av "nästan allt" när jag var 16 år gammal. Tydligen kan jag bli gravid i båda livmödrarna".

Frågorna som dök upp var bland annat "skulle barnafödsel vara svårare för dig?" och "kan du föda naturligt?". Hon svarade då att hon skulle bli tvungen att göra kejsarsnitt då hennes livmoder är mindre och risken skulle öka för missfall.

En annan fråga som dök up är om hon kunde bli gravid samtidigt i båda livmödrarna. Svaret: "På grund av hormoner borde det inte hända men jag har läst att det faktiskt har hänt. En historia som jag fick nys om handlade om en kvinna som var gravid i båda med tvillingar i den ena..."

Hon avslöjade också att hon bara menstruerar en gång per månad som de flesta andra. Hennes läkare menar dock att hon borde ha tamponger i båda öppningarna, någonting som hon ignorerar.

Så klart handlade de flesta frågorna om hennes sexliv. Hon svarade glatt på de flesta av frågorna. "Mitt sexliv är bra. Det beror på vilken av mina vaginor som blir penetrerade. Mina vaginor är sida vid sida om varandra och den vänstra kan göra ont för den är mindre."

Hon fortsätter också att berätta att hennes g-punkt är täckt, men att det inte är några komplikationer i övrigt.

Henens pojkvän svarade också i en annan tråd där han anonymt skriver att "vi hade en intressant konversation men sen var det ingen stor grej, alla vaginor är olika liksom."

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!