Mössen är så små att de måste matas med pensel

Det här kan vara de minsta djuren du ser i dag. Samtidigt är dessa små möss väldigt gulliga.


Det är Wildlife Aid Foundation i Leatherhead söder om London som tagit hand om de här små mössen. En privatperson räddade mössen när ett företag skulle sanera ett hus med gift.

Mössen föddes förra veckan och måste matas var annan timme, dygnet runt. Personalen jobbar nu skift för att se till att de småliven överlever.

Om de här mössen är väldigt små och söta så kan man säga att fisken Nyheter24 skrev om förra veckan var tvärt om. Fredrik drog upp Sveriges största jättegädda!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.