Fick inte röka inomhus – hämnades genom att strippa

Den här kvinnans reaktion var kanske inte helt genomtänkt. Fast vill man röka så vill man röka.


Människor som behöver röka gör precis vad som helst för att få just röka. Den här övervakningskameran inne i en spelbutik i Kazakstan fångade en ovanlig reaktion.

En kvinna blir utkastad från butiken när hon försöker röka där inne. Vakten mer eller mindre bär ut kvinnan. Men hon kommer tillbaka och i handen har hon en mugg med vatten.

Först kastar hon muggen med vatten i ansiktet på vakten. Sen gör hon något märkligt, hon tar av sig på överkroppen och visar brösten. Vakten slänger ut kvinnan ännu en gång.

Andra som varit nakna på oväntade ställen är det här gänget som gick på nöjesfält med bara bröst. Eller de här kvinnorna som deltog i en stripptävling för att vinna en iPhone.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.