Han gnuggar in chili på sin flickväns tampong – som ett skämt

När flickvännen inte ser gnuggar han den starka frukten på tampongen och sedan lägger han tillbaka den i förpackningen.


Brad Holmes brukar lägga ut klipp där han gör olika pranks på Facebook och får stor uppmärksamhet för dem.

I sin senaste video visar han hur han gnuggar en chilifrukt mot sin flickväns tampong innan han lägger tillbaka den i förpackningen.

Flickvännen stoppar ovetandes in tampongen och lite senare kommer hon ut i vardagsrummet och klagar på att det känns som att hennes vagina brinner. Senare avslöjar Brad att det är han som skojat med henne.

Flera spekulerar nu i kommentarsfältet på klipp om det hela är fejk men oavsett är det här inget man ska skämta om.

Att ha mens kan var segt även om man inte blir utsatt för råa skämt. Här är 10 jobbiga situationer alla som haft mens kan känna igen och här kan du läsa om hur det är att ha mens i rymden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.