Ögonblicket när Julian hittar ett spöke i sin iPhone

Telefonen var helt ny när Julian Calavero gjorde sin obehagliga upptäkt. Än har ingen lyckats förklara bilden.


En ny iPhone är alltid kul men för Julian Calavero blev upplevelsen mest obehagligt. När han packat upp luren och fått igång den bestämde han sig för att testa kameran.

Då upptäcker han att det redan finns en bild på telefonen, nere i vänstra hörnet ser han en bild som får honom att reagera. Bilden föreställer en person som ser ut att sova eller något ännu värre.

Det spöklika är att bilden inte går att klicka på som vanligt och den syns inte heller i kamerarullen på telefonen. När Julian gick till Apples butik ville de inte hjälpa honom hävdar han i sin video, skriver brittiska Metro.

Julian Calavero satte ihop en video om sin skrämmande upptäckt och den har nu setts av över 2 miljoner. Han har fått flera förslag på vad det här kan vara och den bästa idéen just är att det är nån programmerare som skojat. Vad som är sant kommer vi nog aldrig få veta.

Frågan är nu om den här "buggen" eller spöket kommer följa med till iPhone 8? Vi har kollat lite på vad vi vet om telefonen Apple tänker släppa 2017.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

Explosion i Trelleborg

Någon form av explosion har skett vid en lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg, vilket Sydsvenskan var först att rapportera om.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

1 timme sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

1 timme sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

2 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

igår 23:12
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.