Uppfinningen gör succé på internet - är det här årets bästa pappa?

Det här är så sött att vi inte vet var vi ska bli av!


Att låta barn vara barn är en riktigt bra grej men ibland kan det vara svårt att leva upp till den grejen som förälder. Nu har en pappa i brittiska West Sussex gjort det förmodligen bästa försöket någonsin.

Wayne Nuttall, 47, såg något helt fantastiskt på väg hem från jobbet. En pappa hade byggt en vagn till sin sons elbil och sonen fick helt enkelt ge pappa lift. Så fint! Vi kan bara gissa hur stolt och hur roligt den lille pojken tycker det här är.

Efter att Wayne lagt upp klippet på Facebook började dock vissa klaga på att pappan var oansvarig som lät sin son köra runt med bilen så där. Då kom det fram att pappan egentligen var den som hade kontroll över den lilla röda bilden med en fjärrkontroll. Det gör hela historien ännu vackrare!

Glöm inte att låta barnen vara barn!

Gillade du det här så kommer du nog gilla den här lille killen som kör en RIKTIG bil. Sen är det ju alltid roligt med barn som skojar med sina föräldrar, som den här killen när han var ute och körde bil och pappan inte förstod varför alla tutade så mycket. Hysteriskt roligt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bank nekade gravid provanställning

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.

IS uppges ha dödat syriska soldater

2 timmar sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

2 timmar sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.