Toppless, taxi och tidsnöd – här har de sex på vägen hem

Tjejen hänger sig ut genom fönstret och visar brösten mitt på motorvägen.


Alla som varit ute och kört bil på söndagar vet att precis allt kan hända. I Moskva rullade trafiken på som vanligt i tidigt i söndags. Detta var alltså innan folk började kolla lite närmare på en gul taxi som gled fram.

I baksätet har en kvinna och en man sex. När de märker att folk reagerar så börjar kvinnan visa brösten och hänger sig nästan helt naken ut genom fönstret.

Killen i bilen verkar inte bry sig utan gör tummen upp. Båda verkar vara rejält fulla och taxiresan gick förmodligen hem efter en blöt kväll ute.

Nu när sommaren är här så passar många på att ligga i det fria, även om det här paret kanske inte valde den bästa platsen mitt bland barnfamiljerna. En annan kille lyckades inte hitta en partner och började helt enkelt ha sex med trottoaren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

1 timme sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.