1 av 2
- Foto: TT
2 av 2
- Foto: TT

Hon ammar sin man varje dag: "Han kallar mig mamma"

Men nu menar kvinnan att mannen börjar bli elak mot henne, och nu vill hon veta hur han kan få henne att sluta.


Det här med förhållanden är minsann inte alltid lätt. Men hur gör man när ens partner hela tiden vill göra något som man känner sig oerhört obekväm med?

Deidre Sanders, som svarar på relationsfrågor från The Suns läsare fick nyligen ett brev från en oroad kvinna.

”Jag har ammat min man i nästan två år. Jag kan inte fortsätta så här”, berättar kvinnan, som menar att allting började när paret, som är i 30-årsåldern, fick barn för två år sedan. Hon menar att det gått så långt att hennes man nu är elak mot henne.

”Han kallar mig mamma och det känns så fel. När jag säger åt honom att sluta börjar han gråta. Han skadar mina bröstvårtor så mycket att jag tvingats sluta amma min dotter”, skriver kvinnan till Deidre Sanders.

”Han kanske inte fick så mycket uppmärksamhet från sin mamma när han var liten, men det är ingen ursäkt för att han ska göra dig illa. Var tydlig med att det här måste få ett slut”, skriver relationsexperten Deidre Sanders i sitt svar i The Sun.

För inte så länge sedan blev det stor debatt om vuxenamning, när 36-åriga Jennifer gick ut med att hon tagit tjänstledigt för att kunna amma sin pojkvän varje dag. Läs om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha mer amning i din relation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

USA: Vapen förstörda i Jemen

Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.