Barnen blir skräckslagna av spökgungan – ser DU den märkliga detaljen?

Klippet på gungan och spöket har redan setts av över fem miljoner. Nu har killen i klippet spelat in ett nytt märkligt klipp!


Att tro på spöken är det många barn som gör och det är helt okej. Barn ska få vara barn. En pappa som vet precis hur man ska göra för att skapa spänning i livet för barnen är Scott Denton.

Scott åkte ut till en lekplats på Rhode Island i nordöstra USA. Där fick familjen se något riktigt kusligt, en gunga som rörde sig helt själv!

Barnen vägrade gå ut ur bilen och Scott började sända live på Facebook. Klippet blev snabbt en succés, miljontals människor har tittat och försökt klura ut vad som händer.

Internet är såklart skeptiska till det här klippet, många tror att klippet är fejk. Flera tror att någon rörde gungan med hjälp av snören. Så nu har Scott spelat in en ny video för att ”bevisa” att det var på riktigt och inga snören var inblandade.

Det nya klippet kan du se här nedanför, men titta väldigt noga. Är det inte ett nytt spöke som syns i slutet?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

1 timme sedan
Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

1 timme sedan
Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

1 timme sedan
De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.