Ooops.
1 av 5
Ooops. - Foto: E4
Lewis skaffade visst en fylletatuering.
2 av 5
Lewis skaffade visst en fylletatuering. - Foto: E4
YIKES.
3 av 5
YIKES. - Foto: E4
Som tur är fick Lewis hjälp.
4 av 5
Som tur är fick Lewis hjälp. - Foto: E4
Och så här blev det!
5 av 5
Och så här blev det! - Foto: E4

Nu behöver vi inte leta längre – det här måste vara fulaste fylletatueringen

Efter en blöt kväll i Thailand vaknade Lewis upp med en stor penis på rumpan.


Det finns många historier där ute om folk som gjort en del dumma fyllemisstag i livet. Ofta verkar dessa inkludera tatueringar.

30-åriga Lewis från engelska Torquay kan stå för det värsta någonsin. I konkurrens med Leah som tatuerade in sin favoritrestaurang efter en utekväll.

Lewis vaknade upp efter en blöt kväll fylld av thailändsk whiskey och Red Bull med en penis tatuerad på sin ena skinka. Och en riktigt fult målad penis till råga på allt.


Lewis var chockad och blev desto mer förtvivlad när han fick reda på att det var hans egen bror som hade målat tatueringen på studion. I brittiska tv-programmet "Tattoo Fixers on Holiday" förklarar 30-åringen att penistatueringen föddes i en "riktig studio" men där "alla fick måla lite som de ville", skriver Daily Mail.

Och tatueringar är Lewis inte främmande för. Han brukar vanligtvis skaffa en varje gång han reser. Exempelvis operahuset i Sydney eller Eiffeltornet från Paris. Dock vill han framhäva att "penistatueringen inte har någonting med Thailand att göra...".


Som tur är fick han hjälp i tv-programmet där tatueraren Jay påstod att "det var det värsta han sett". Istället för penisen blev det istället en jordglob med kända landmärken – och penisen döljs som ett flygplan.


Och visst blev det snyggare? I klass med Kylie Jenner som också tatuerat rumpan nyligen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det den fulaste tatueringen du sett?
Tack för din röst!