På den här takbaren får du inte komma in – om du inte är naken

Brukar du ha svårt att välja vad du ska ha på dig för kläder när du ska gå ut och ta en drink? På den här baren finns inte det bekymret.


Alla gillar väl en takbar. Goda drinkar, svalkande vind och vacker utsikt över stan. Men en takbar i centrala London går längre än så.

Där är nämligen alla spritt språngande nakna.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

Enligt sajten The Rooftop Guide ska det vara den första i sitt slag.

– Det här är väldigt ovanligt och roligt. Detta är den första nakna takbaren i världen. Vi har jobbat med rooftops under en väldigt lång tid och detta är nog bland det ovanligaste vi stött på, säger Hans Ebenman, som testar takbarer runt om i världen för The Rooftop Guide.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

– Många ställen kör ju afterbeach på sina terrasser, men där gäller ju badkläder på, detta är något helt annat, säger han.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

I en film på Youtube kan man se hur både gäster och personal hänger runt på takbaren – spritt språngande nakna. Samtidigt tornar kända London-byggnader upp sig i bakgrunden.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

För att besöka baren krävs att man är 18 år och anmäler sig i förväg. Men det kan blir svårt ändå. Nakenbaren är nämligen bara öppen för inbjudna eftersom den är skapad för att marknadsföra streamingbolag NOW TV.

Hans Ebenman skulle gärna besöka baren om det inte vore för att hans schema redan var fullbokat med besök till takbarer i andra länder.

– Jag och min kollega Rikard hade gärna besökt den. Men det kan ju vara lite "risky" för oss killar om vädret är kallt, skämtar han för Aftonbladet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du takbarer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.