1 av 4
2 av 4
- Foto: STEPHENS CO SHERIFF'S DEPARTMENT
3 av 4
- Foto: STEPHENS CO SHERIFF'S DEPARTMENT
4 av 4
- Foto: STEPHENS CO SHERIFF'S DEPARTMENT

Hon har gift sig med sin son – och sin dotter: ”Det klickade direkt”

En riktig incestsoppa har börjat rullas ut på andra sidan Atlanten. Och det blir bara värre ju mer man får veta.


All kärlek är bra kärlek. Eller?

Nu riskerar två kvinnor i USA, 25 och 43 år gamla, fängelse för att ha gift sig med varandra. Anledningen? De är mor och dotter.

Det var efter att paret besökts av en myndighetsperson som äktenskapet uppräcktes och anmäldes till polisen, skriver New York Daily News. Äktenskap inom familjen är olagligt i delstaten Oklahoma, där paret bor.

Mamman och dottern har haft mycket lite kontakt under åren, men när de återförenades för två år sedan blev de ett par. ”Det klickade direkt”, ska mamman ha sagt till polisen, skrivs New York Daily News.

Men det slutar inte där. Det visade sig också att mamman tidigare gift sig med en av sina söner. Dock revs det äktenskapet upp efter bara 15 månader.

De båda har erkänt att de är gifta och nära släkt, men de hävdar att de inte visste att det var olagligt. Nu riskerar både mamman och dottern upp till tio år i fängelse, enligt New York Daily News.

Kommer du ihåg i våras när ett svenskt politiskt ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofili? Läs mer om det här.

/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska man få gifta sig med sin mamma?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Nästan 37 000 människor – civila och soldater – uppskattas vara saknade sedan februari 2022 i Ukraina. Det verkliga antalet kan dock vara mycket högre, varnar landets människorättskommissionär Dmytro Lubinets.

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

1 timme sedan
Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.