Robert Hardisters ansikte har fått en rejäl förvandling.
1 av 6
Robert Hardisters ansikte har fått en rejäl förvandling.
Mugshot 1.
2 av 6
Mugshot 1.
Mugshot 2.
3 av 6
Mugshot 2.
Mugshot 3.
4 av 6
Mugshot 3.
Mugshot 4.
5 av 6
Mugshot 4.
Mugshot 5.
6 av 6
Mugshot 5.

Brottslingen har nya tatueringar på varje mugshot – utvecklingen är fascinerande

Robert Hardisters blir gripen gång på gång och har ständigt nya tatueringar.


Robert Hardisters ansikte har haft en väldigt synlig utveckling de senaste åren. Och allt är väldigt bra dokumenterat genom hans olika mugshots efter att han blivit gripen i Florida ett antal gånger, skriver The Mirror.

Den första av fem mugshots som tidningen skriver om är från 2012 då Hardister blev gripen för olika bedrägerianklagelser. Som du kan se på bilden har han då endast två små tatueringar under respektive öga.

Senare det året blev han gripen igen, den här gången för att ha lämnat Florida, vilket han var förbjuden att göra. Då hade utvecklingen inte riktigt tagit fart ännu, det var endast en tatuering på nacken som hade tillkommit då.

Februari, 2013 var det sedan dags att bli gripen igen och självklart få en ny mugshot. Och det är nu förändringen börjar ske på riktigt.


Några månader senare bröt han mot en villkorlig dom vilket betydde en ny mugshot. Han ställde sig upp och visade upp vad man kan säga, ett helt nytt ansikte. Då var nämligen hela hans ansikte så gott som täckt av bläck.


Och nu för en vecka sedan blev han gripen igen. Den här gången efter att polisen funnit honom sovandes bakom en stulen bil, skriver The Mirror.

Och ja, ansiktet hade fått ännu mer bläck.

Glöm inte att ladda ned vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tycker du han passar bäst i?
Senaste nytt

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.