John, 25, snodde en polisbil – sände allt live på Facebook

Den här tjuven ger polisen det bästa bevismaterialet någonsin. Det här är förmodligen bland det dummaste vi sett.


En kille livestreamade sig själv på Facebook när han snodde en polisbil och blev jagad i över 190 kilometer i timmen.

Att sända live på Facebook har förändrat det mesta. Nyheter24 har tidigare berättat om flickvännen som sände live när hon avslöjade pojkvännens otrohet och alla minns vi tonåringarna som sände live till hela skolan när de hade sex.

Det här fallet är kanske det dummaste vi sett. Notoriske småtjuven John Pinney, 25, kommer på den inte så smarta idén att sno en polisbil. Men dumheterna slutar inte där, John använder polisens iPad för att sända hela stölden live på Facebook!

Under 30 minuter kunde alla se hur John både använde blåljuset och drog igång sirenen på polisbilen samtidigt som polisen jagade efter honom i trakterna kring Tulsa, Oklahoma.


Polisbilen kom Pinney över när han upptäckte att bilnycklarna satt kvar i bilen. Polismannen själv satt på ett fik i närheten och tog en kaffe, skriver Mirror.

John greps senare och man måste väl säga att bevismaterialet är riktigt bra i det här fallet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.