Emily födde barn med ny metod – hade "orgasm" i tre veckor

Emily led av förlossningsskräck och använde sig därför av en speciell andningsteknik. Den visade sig ge henne orgasmer som varade i veckor.


Fyrbarnsmamman Emily Street, 35, från Hale i Storbritannien har upplevt minst sagt häpnadsväckande förlossningar.

Hon arbetar själv som barnmorska och är ett fan av en förlossningsmetod som kallas för "hypnobirthing". Det innebär att man under förlossningen använder sig av en slags hypnoterapi i kombination med en speciell andningsteknik.

Innan Emily födde sitt första barn för nio år sedan så var hon ett nervöst vrak inför förlossningen. Men tack vare metoden hypnobirthing kunde hon ta sig igenom fyra helt smärtfria förlossningar, menar hon.

Emilys fyra barn. Bildkälla: Facebook/Privat

Andningstekniken med riktigt långa och djupa andetag hjälpte henne att slappna av. Det distraherade henne från rädslan för smärtan som en förlossning vanligtvis innebär.

– Det var en helt ny och intensiv känsla, men den kändes aldrig överväldigande eller omöjlig att hantera. Jag hade en fantastisk förlossning och tog inga smärtstillande alls. Det överraskade mig verkligen hur bra det fungerade, säger Emily Street till Metro UK.

Hon beskriver att upplevelsen gav henne en orgasmliknande känsla i kroppen.

– Euforin jag har känt efter mina förlossningar är väldigt, väldigt liknande en orgasm. Den känslan höll i sig i upp till tre-fyra veckor efter förlossningarna, till skillnad mot en vanlig orgasm som är väldigt intensiv under en kort stund bara, säger Emily Street vidare till Metro UK.

Hon arbetar nu som rådgivare på en fertilitetsklinik och säger att metoden hypnobirthing ofta missuppfattas. Själv är hon väldigt nöjd och glad över sina orgasmliknande förlossningar.

Här kan du läsa om 19-åriga Hayley som är övertygad om att hon är gravid, men ingen tror henne på grund av en väldigt märklig anledning.

Missa inte heller det här Instagramkontot som visar brutalt uppriktigt hur det faktiskt är att föda barn – för de allra flesta.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad skulle du helst vilja göra just nu?