Här är beviset – därför ska du aldrig klappa på din kompis lejon

Så här i efterhand kanske det här inte var den smartaste idéen någon kommit på.


Ni vet hur det är, nån kompis har en stor hund som ser helt livsfarlig ut. Fast du vet att det är en dålig idé så vill du klappa hunden och din kompis säger såklart att det är världens snällaste hund.

Sånt där brukar sluta med skräck och panik. Stora hundar kan såklart vara supersnälla med de kan också vara riktigt sura på att bli klappade på hela tiden.

Innan vi går vidare med den här historien, kommer ni ihåg det läskiga klippet med ett lejon som började springa rakt mot en tvååring? Kolla in det här.

Tänk dig nu att din kompis istället äger ett stort lejon. Visst, det vore coolt att klappa ett lejon, filma och slänga upp på Snapchat. Din kompis säger såklart att det är världens snällaste stora lejon…

Klippet här ovan ska vara inspelat någonstans i Pakistan och är verkligen ett bevis på att du inte ska klappa på din kompis lejon.

Killen i klippet undkom utan skador.

Om du nu ska ska ge dig på lejon så måste du ha bra med självförtroende. Som den här lilla hundvalpen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inget brott bakom död i Torsby

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.