Mamma förskräckt över dotterns julklapp: ”Den gör ju sexljud”

Mamman testade den pratande dockan hon tänkt ge till sin 2-åring.


Det sista en vill kring jul är att det ska bli pinsam stämning. Nyheter24 berättade tidigare i veckan om Ulrika som lät barnen baka pepparkakor med sina farföräldrar. När Ulrika fick se resultatet kunde hon inte sluta skratta. Se de "snuskiga" kakorna här.

Kayla är 2 år och allt sedan hon såg en pratande docka på tv har hon tjatat på sin mamma om att hon vill ha en likadan.

Mamma Gail Turley, 33, tänkte att en sån här docka kunde vara en utmärkt julklapp till dottern. Mamman gick till en leksaksbutik i centrala Wales och hittade en docka hon tyckte passade.Aldrig kunde hon gissa hur pinsamt den dagen skulle sluta.

Väl hemma igen satte hon batterier i dockan för att testa så den verkligen fungerade. Men det hon fick höra chockade henne (lyssna själv i klippet längst upp).

Enligt Gail lät det mer som att ”en porrstjärna har sex” än en bebis som gråter när hon fick igång ljudet på dockan.

Mamman säger till WalesOnline att hon direkt förstod att hon inte kunde ge den här dockan till sin dotter. Hon fortsätter med att berätta att docka inte alls låter som i reklamen och att hon nu ska lämna tillbaka den i butiken.

Vänner till familjen ska ha köpt liknade dockor och även de ger ifrån sig ”sexljud”.

Vad dottern nu ska få i julklapp är oklart.

En annan person som råkat ut får en riktig pinsamhet är svenska Hanna,20. Hon råkade skicka något riktigt pinsamt till sin chef via sms. Kolla in vad här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!