Rumskamratens äckliga vana fångades på film: "Har en grej för tandborstar"

Paret trodde att rumskamraten använde deras privata badrum, vad han gjorde där inne vad äckligare än de kunnat ana.


Ett par som bor på Nya Zeeland har en inneboende i deras hus, och allt var frid och fröjd tills de började märka att saker flyttades i deras privata badrum medan de inte var hemma.

De ville inte konfrontera rumskamraten utan bevis så de satte upp en dold kamera i badrummet för att få klarhet i om det faktiskt var så att rumskamraten gick in där, skriver Mirror.

Men det de fick se på inspelningen var mer äckligt än de någonsin kunnat föreställa sig, det visade sig nämligen att paret behövde åka och köpa nya tandborstar så fort de fick se vad rumskamraten gjorde.

Se vad som hände i klippet ovan.

Läs också om klippet som chockat världen, det visar ur kvinnan häller kiss i drinken. Se också tjuven som fångades på övervakningskameran när han stirrade på det sovande paret i 15 minuter.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.