Kläderna som killarna älskar

Du kanske redan visste det, men ja, killarna älskar när du drar på dig hans gamla skjorta som luktar apa.


Vi ger dig listan du inte kan klara dig utan i sommar –kläderna och sminket som killarna drömmer om på det motsatta könet.

1. Tighta jeans Att jeansen ska vara tighta råder det ingen tvekan om. Att de ska vara lågt skurna är inte heller något att bråka om. Däremot går åsikterna isär bland Sveriges alla män. Bootcut eller inte bootcut, det är frågan. Vilken modemedveten tjej som helst med lite självaktning ratar dock bootcuten. Vem vill se ut som Katie Holmes?

2. Dagen efter-skjortan Vakna på morgonen, ta på sig snubbens skjorta, stor kaffekopp. Han kommer aldrig någonsin vilja PRATA med någon annan brud.

3. Tenniskläder Hett. Slitz-kille grej som funkar väldigt bra fortfarande. Ingen förstår dock hur man som tjej ska klara sig i dessa otroligt löjliga kläder med självaktningen i behåll.

4. Myströjan Den perfekta myströjan. Den kan vara i kashmir eller silkesmjuk bomull, i ett oemoståndligt material som bara skriker "rör på mig!". Överdressade tjejer verkar mest desperat och skrämmande för män, enligt helt okliniska studier.

5. Jeansshorts och jeanskjol Jeanshorts är supersexigt. Korta, fransiga och slitna!

6. Skinnjackor Små riktigt korta och tighta skinnjackor, svarta eller bruna, får männen att smälta som margarin i 38-gradig värme.

7. Höga stövlar Hög klack, högt skaft. Alla rätt! Ju mer öststat du känner dig, desto finare tycker snubben att du är.

8. Kortkort Tvärtom vad alla modetidningar säger: det finns ingen åldersgräns för kortkort. Det finns inte heller någon fjantig regel som säger att man inte får ha kortkort om man väger si eller så mycket. Man tittar helt enkelt när man ser någon i kortkort och det är sexigt på exakt alla av kvinnligt kön.

9. Utslaget hår. Eller uppsatt hår. Bara det är hår. Nackar, skulderblad, ryggar. Eller mjukt, följsamt hår som de kan dra sina fingrar genom. Inga idiotiska festfrisyrer bara.

10. Naturligt smink Många snubbar säger att de gillar tjejer "utan smink". Egentligen menar de bara att de inte vill att man ska se ut som Charlotte Perrelli eller ha gotmålade läppar. Så lätt sotade ögon, foundation, ett klädsamt rouge och pussvänlig mun är tricket.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.