McDonald's är en av världens största snabbmatskedjor.
McDonald's är en av världens största snabbmatskedjor. - Foto: Stella Pictures

Innehållet i McDonald's populära dipsås chockar: "Förvirrad"

De allra flesta har någon gång ätit på McDonald's, men betydligt färre har nog koll på alla ingredienser i maten hos snabbmatskedjan. Så tycks även vara fallet när det gäller en av de populära dipsåserna – åtminstone om man ska tro reaktionerna på Tiktok.


McDonald's är en av världens allra mest kända snabbmatskedjor och otaliga gäster besöker företagets restauranger varje dag. Desto färre har koll på alla ingredienser som ingår i maten.

För en kvinna, som tog till Tiktok för att dela med sig av sin egen förvåning, var det huvudingrediensen i en av McDonald's dipsåser som var en överraskning, rapporterat The Sun.

Här kan du läsa om McDonald's-personalens vädjan till kunderna – om beställningen de inte vill ha.

Tiktok-profilen om McDonald's dipsås: "Aprikos!"

Mer specifikt var det den sötsura dipsåsen, som många köper till McDonald's kycklingnuggets, som stod i fokus i kvinnans Tiktok-video.

– Är jag den enda som inte visste vilken frukt den är gjord av förrän i dag?, frågar kvinnan, som kallar sig @evs_kii på plattformen, och uppmanar sedan sina följare att gissa innan hon avslöjar huvudingrediensen:

– Jävla aprikoser! Det är aprikos!

Mycket riktigt utgörs den sötsura dipsåsen, enligt McDonald's hemsida, av aprikospuré. 

"Jag hade ingen aning"

Det visar sig, i kommentarsfältet, att kvinnan bakom videon inte är den enda som inte haft koll på innehållet i dipsåsen.

"Jag hade ingen aning att det ens var en frukt", skriver en person, enligt The Sun, medan andra skriver:

"Vänta, jag är så förvirrad".

"Den är gjord av en frukt??????".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!