Manchester City firar sin trippel för fullt, med Jack Grealish i spetsen
Manchester City firar sin trippel för fullt, med Jack Grealish i spetsen - Foto: Thanassis Stavrakis & Skärmavbild Instagram/jackgrealish

Fotbollsstjärnan åkte till Ibiza i matchkläderna: "Behöver fyllas"

I lördags vann Manchester City sin första Champions League-titel i klubbens historia. Det blev kröningen på en historisk säsong och man bärgade den klassiska "trippeln". Festandet pågår för fullt – med Jack Grealish i täten.


Manchester City vann i lördags sin tredje turnering för säsongen 2022/2023. Det innebär att de nu har tangerat rivalerna från Manchester United och deras trippelsäsong 1998/1999. Som blott det andra engelska laget i historien att vinna den klassiska "trippeln", det vill säga att man segrat i ligaspelet, cupspelet och europaspelet, pågår nu firandet för fullt. 

En som inte är på dåligt humör är engelsmannen Jack Grealish, som tidigare gjort sig känd för sina upptåg och glada partyhumör. 

Under dagarna som firandet pågått har han bland annat festat på Ibiza, fortfarande iklädd matchkläderna från Champions League-finalen i lördags, och berättat för supportrarna hemma i Manchester att han knappt sovit något alls. 

När pokalen skulle lyftas utbrast han: 

"Jag är en kalkon och kalkonen behöver fyllas", varpå han sveper ur något som liknar en vodkaflaska. 

Manchester City firar – Jack Grealish i täten 

På sociala medier fylls nu flödena med bilder och videoklipp på en förfriskad och minst sagt glad Jack Grealish som firat den historiska säsongen sedan i lördags.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!