- Foto: Noah Berger/AP/SCANPIX

Kvinna hölls som sexslav i två veckor

Jeffrey Maxwell tålde inte att den 62-åriga kvinnan avvisade honom. Under pistolhot kidnappades kvinnan och hölls som sexslav. Efter tretton dagar lyckades hon fly.


CORSICANA. "Jag är här, jag är här" skrek den förtvivlade kvinnan när hon efter tretton dagars helvete lyckades fly från huset, ut på gatan.

Den 62-årige kvinnan hade kidnappats av Jeffrey Maxwell, som inte tålde att kvinnan avvisade honom. Under pistolhot ska han ha fört henne med sig till sitt hem, bundit fast henne, och utsatt henne för både fysiska och sexuella övergrepp.

– Jag vet inte hur mycket längre hon kunnat överleva. Hon hade blåmärken på hand- och fotleder, sår i ansiktet och skärskador i händerna. Hennes ögon var helt svarta, säger polismannen Larry Fowler till CFC News.

Polisen kom Maxwell på spåren sedan han återvänt till kvinnans bostad för att elda upp den. Hans lömska plan var att lura polisen att den 62-åriga kvinnan dött i branden. Ett vittne såg Maxwells blå pickup på kvällen huset brann upp, och larmade polisen.

Jeffrey Maxwell åtalas nu för kidnappning och sexuella övergrepp.

/
USA
/
Man
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!