Glenn Beck talar på ett möte i Washington, D.C.
1 av 3
Glenn Beck talar på ett möte i Washington, D.C. - Foto: Alex Brandon/Scanpix
Glenn Beck, på fest hos Time Magazine.
2 av 3
Glenn Beck, på fest hos Time Magazine. - Foto: Evan Agostini/Scanpix
Beckfans
3 av 3
Beckfans - Foto: Michael Dinneen/Scanpix

Obama anklagad för att sprida ondska

Programledare för konservativa Fox News attackerar Obama för att ta fel sida i Mellanöstern.


WASHINGTON. Glenn Beck, konservativ programledare för Fox News och stridbar kritiker av president Barack Obama har i ett videoklipp rivit av en stenhård attack mot presidentens Mellanösternpolitik efter att ha upprörts över USA:s iblandning i konflikten mellan den libyska oppositionen och Muhammar Khadaffi.

Beck anklagar Obama bland annat för att "ta parti med fel sida" i Mellanöstern i stället för att helhjärtat ställa sig bakom Mellanösterns enda demokrati, Israel, rapporterar Huffington Post.

Enligt Beck visar Obamas politik Israel som den onde i regionen medan han ställer sig på förtryckarens sida:

– Hur många homosexuella har stenats till döds av israelerna? Hur många äktenskapsförbrytare har begravits i sand upp till halsen och stenats till döds i Israel? Hur många bloggare har fängslats utan anledning? Hur många terrorister bär en kippa? frågar sig Beck.

– Vi tillrättavisar nationen som är lika bristfällig som vi, och skyddar angriparen. Vår regering står emot det goda och uppmuntrar ondska i Mellanöstern genom att beväpna al-Qaida och Muslimska Brödraskapet. I kväll står jag med Israel, avslutar Beck.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!