Han trivs superbra som gay, och skulle inte vilja förändra någonting.
1 av 3
Han trivs superbra som gay, och skulle inte vilja förändra någonting. - Foto: William Fernando Martinez / SCANPIX
Han dumpade sin flickvän och sade upp sig från jobbet på bank - i stället utbildade han sig till frisör och blev tillsammans med en 19-årig kille.
2 av 3
Han dumpade sin flickvän och sade upp sig från jobbet på bank - i stället utbildade han sig till frisör och blev tillsammans med en 19-årig kille. - Foto: Andres Kudacki / SCANPIX
Rugbyspelaren Chris Birch fick en stroke och vaknade upp som homosexuell. (männen på bilden förekommer inte i artikeln).
3 av 3
Rugbyspelaren Chris Birch fick en stroke och vaknade upp som homosexuell. (männen på bilden förekommer inte i artikeln). - Foto: Tim Hales / SCANPIX

Rugbyspelare fick stroke - vaknade upp som gay

Machomannen Chris Birch gick från att vara en heterosexuell rugbyspelande bankman till att bli en homosexuell frisör.


LONDON. Chris Birch fick en stroke och vaknade upp som homosexuell, uppger han.

Innan olyckan var han en stor och stark rugbyspelare, en riktig sportfånestereotyp som var tillsammans med en kvinna i ett heterosexuellt förhållande.

När han en dag råkade han ut för en olycka i samband med att han försökte sig på en backflip - bröt han nacken och fick en stroke. När han vaknade upp så var han homosexuell. Något han menar att han inte varit tidigare.

"Jag var definitivt gay"

– Jag var gay när jag vaknade upp, och det är jag fortfarande. Det låter märkligt men efter olyckan så känner jag mig helt annorlunda. Jag var inte längre intresserad av kvinnor, säger Birch enligt Daily Mail och fortsätter:

– Jag blev definitivt gay. Plötsligt hatade jag allt med mitt gamla liv. Jag kom inte överens med mina vänner, jag hatade sport och tyckte att mitt jobb var tråkigt.

Han berättar hur han blev "mer gay i sitt uppträdande," blekte håret och började bli mer medveten om sitt utseende. Han gick från att vara en 120 kilos skinhead till att bli en trendmedveten man på 70 kilo.

Från bankman till frisör

Innan olyckan jobbade Chris på bank, men efter att ha tillfrisknat sa han upp sig och blev frisör i stället.

Han dumpade sin flickvän och plockade upp en 19-årig kille på en klubb, som han nu bor tillsammans med ovanpå frisörsalongen.

– Inget hos mig nu påminner om den gamla Chris, men det finns ingenting som jag skulle vilja förändra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.