Kony2012 har fått stor uppmärksamhet världen över.
1 av 2
Kony2012 har fått stor uppmärksamhet världen över. - Foto: Faskimil Kony 2012 Youtube
Jason Russell var förvirrad och onanerade på öppen gata i San Diego.
2 av 2
Jason Russell var förvirrad och onanerade på öppen gata i San Diego. - Foto: Faskimil Kony 2012 Youtube

Konyfilmare gripen - onanerade offentligt

UPPDATERAD. Jason Russell som skapat filmen Kony2012 greps i San Diego totalt utmattad efter att han onanerat offentligt. Nöjessajten TMZ har fått tag i ett klipp som visar Russell när han står naken och slår ner i marken gång på gång.


SAN DIEGO. Kampanjfilmen Kony2012 har på bara några veckor setts av över 100 miljoner gånger. Den senaste tiden har tydligen satt en stor press på Jason Russell, som är en av skaparna av filmen. Enligt polisen var han kraftigt berusad och sprang genom gatan och vandaliserade bilar samtidigt som han onanerade. Polisen valde att föra Russell till sjukhus i stället för att häkta honom då han var väldigt förvirrad, skriver VG.

Organisationen Invisible Children som ligger bakom Kony2012 meddelar att Russell har varit under stor press den senaste tiden. Pressen blev så stor att han kände sig tvungen att både vandalisera bilar och onanera.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.