Man bet polishund i örat

En kopplad polishund skickades in i en våldsam brottslings cell för att skrämma honom. Då gick mannen oväntat till attack mot hunden och bet den i örat.


ISRAEL. Polisen i Kfar Saba i Israel kunde inte hantera den våldsamma mannen och bestämde sig för att skicka in en stor, aggressiv polisschäfer i mannens cell. Men den misstänkte mannen lät sig inte skrämmas. Inför chockade poliser kastade sig mannen över hunden och bet den i örat, det skriver Huffington Post.

Poliserna kom snabbt till undsättning, men mannen bet sig fast i hundens öra tills poliserna lyckades bända upp mannens käkar. Hunden skadades lindrigt och fördes senare till veterinär.

Försökte attackera en polis med skruvmejsel

Poliserna arresterade mannen efter att han brutit mot ett besöksförbud av sin ex-fru. När poliserna kom till kvinnans bostad hotade mannen först med att hoppa ut genom fönstret innan han försökte attackera en polis med en skruvmejsel, skriver Huffington Post.

Väl på stationen blev den uppretade mannen ohanterlig och polishunden skulle användas till att lugna ner honom. Det är oklart om mannen riskerar ytterligare anklagelser efter händelsen. Klart är dock att man måste vara rejält förbannad om man ger sig på en polishund.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!