BildExtra: Elever hittade sin lärarinna när de porrsurfade - fick sparken

"Inte ett brott mot brottsbalken, men ett brott mot moralen".


KALIFORNIEN. Den 31-åriga mellanstadieläraren Stacie Halas sparkades från sin arbetsplats när skoladministrationen upptäckte hennes förflutna. Eleverna hade nämligen varit ute på nätet och porrsurfat en dag när de fick syn på ett bekant ansikte.

Lärarinnan hade tidigare varit en uppmärksammad porrstjärna som gått under namnet "Tiffany Six", skriver The Smoking Gun.

– Det kanske inte är ett brott vad gäller brottsbalken, men vi anser att det är ett brott mot moralen, förklarar Jeff Chancer, föreståndare för skoldistriktet, när avskedandet skulle rättfärdigas.

Föräldrarna ville stänga av internet

Flera av skolbarnens föräldrar blev vansinniga när de fick nys om Stacies före detta yrke. De skrev därför ett brev till skolan där skoladministrationen bads att begränsa elevernas internettillgång.

– Vi ber er att vara extra försiktiga de närmaste dagarna med respekt för internetmaterialet som våra barn besöker på deras telefoner eller andra internet-anordningar, stod det i brevet, enligt The Smoking Gun.

Sexklippen som Halas har deltagit i har spelats in för fem till sex år sedan. Hon uppskattas ha fått närmare 67 000 kronor för sin insats.

 

Se ett nyhetsinslag om porrstjärnsläraren:

/
/
/
/
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!