15-åringen våldtog en sjuåring och antaste en tioåring när han släppts fri mot borgen.
15-åringen våldtog en sjuåring och antaste en tioåring när han släppts fri mot borgen. - Foto: Thomas Kienzle/SCANPIX

15-årig facebookbedragare våldtog sjuårig pojke

Pojken dömdes efter att han lurade andra pojkar att skicka nakenbilder på sig själva över internet. När 15-åringen släppts fri mot borgen våldtog han en sjuårig pojke.


ENGLAND. Den brutala historien började med att 15-åringen lurade pojkar på Facebook. Han skapade ett falskt konto på sajten och utgav sig för att vara en 16-årig flirtig tjej. Målet var att försöka få pojkarna att skicka nakenbilder på sig själva. Han började med att själv skicka en bild på en naken kvinna för att sen försöka få pojkarna att skicka tillbaka nakenbilder på sig själva.

Tonåringen åkte fast för bedrägeri efter att han erkände för en vän. När polisen undersökte 15-åringens dator hittade de 20 nakenbilder på flera pojkar och 46 olagliga porrfilmer, skriver Daily Mail.

Pojken satt inte häktad länge förrän han släpptes fri mot borgen. När han var ute på fri fot attackerade han två pojkar. Han antastade en tioårig pojke och våldtog sen en sjuårig pojke. Efter den brutala våldtäkten dömdes 15-åringen till två års fängelse. Tonåringen måste dessutom registrera sig som en sexförbrytare i tio års tid.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

2 timmar sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.