33-åriga Angela Siewert och. . .
1 av 2
33-åriga Angela Siewert och. . . - Foto: West Melbournepolisen
. . .52-åriga Michelle Welling har gripits för stöldförsöket.
2 av 2
. . .52-åriga Michelle Welling har gripits för stöldförsöket. - Foto: West Melbournepolisen

Höll kvar handväskan - släpades 50 meter med tjuvarnas bil

Offret handlade instinktivt och vägrade att släppa sin handväska. Då rycktes hon med bredvid förövarnas bil på asfalten i närmare 50 meter.


"Bil-surfning"

I Saudi Arabien och andra delar av arabvärlden har så kallad "bil-surfning" eller "sandal-surfning" blivit mycket populärt.

Detta går ut på att surfa på asfalten med sandaler samtidigt som man håller fast sig vid en bil som åker i skrämmande hastigheter. Detta är extremt farligt och rekommenderas inte för någon.

Sandal-surfningen har dessutom orsakat många dödsfall och bilolyckor i arabvärlden.

Den extrema "sporten" hittar du här.

WEST MELBOURNE. En 53-årig kvinna från West Melbourne i Florida kan skatta sig lycklig efter att hon överlevt kampen med handväsktjuvarna. Kvinnan blev nämligen meddragen närmare 50 meter när de kvinnliga förövarna försökte sno offrets handväska på en parkeringsplats.

– Om hon hade ramlat under hjulen hade det varit över för henne. Vi är glada att hon inte blev allvarligt skadad, säger polischefen Stewe Wilkinson enligt Daily Mail.

53-åringen packade in sina grönsaker i den egna bilen när incidenten inträffade. Lyckligtvis klarade hon sig undan handväsktjuvarna utan några brutna ben.

Gärningskvinnorna som gasade på med bilen har identfirats som 33-åriga Angela Maria Siewart och 52-åriga Michelle Welling.

Se videon där tjuvarna släpar 53-åringen längs bilen här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!