Polisens hetaste spår är fem personer som fastnade på övervakningsbilder när de lämnade en nattklubb nära familjens hem den aktuella natten.
1 av 2
Polisens hetaste spår är fem personer som fastnade på övervakningsbilder när de lämnade en nattklubb nära familjens hem den aktuella natten. - Foto: FAKSIMIL FRÅN ABC.COM
Nattklubben och familjens bostad. Nu vill polisen att de ger sig till känna och berättar om de såg något.
2 av 2
Nattklubben och familjens bostad. Nu vill polisen att de ger sig till känna och berättar om de såg något. - Foto: FAKSIMIL FRÅN ABC.COM

6-åriga Isabel kidnappades genom sovrumsfönstret

Föräldrarna Sergio och Becky Celis sade godnatt till sin 6-åriga dotter och stängde dörren. Morgonen efter var hon spårlöst försvunnen och fönstret var öppet.


ARIZONA. Isabel Celis försvann den 20 april och polisen misstänker att hon kidnappats genom sitt sovrumsfönster. En massiv polisinsats inleddes snabbt för att hitta flickan, men trots att både polisen och hundratals frivilliga sökt efter henne i över en vecka har hon inte gått att finna.

Nu har en belöning på cirka 350 000 kronor utfästs till den som kommer med information om hennes försvinnande.

– Snälla, den person eller de personer som har Isabel, berätta vad ni vill. Vi kommer göra allt för henne. Vi letar efter dig, Isa, sade pappan Sergio Celis till ABC News.

Söker fem personer som vistades nära familjens hem

Polisen har i nuläget inga misstänkta för kidnappningen, men man söker fem personer som fastnade på övervakningsbilder nära familjens hem den aktuella natten.

- Vi vill att de ska träda fram och berätta om de såg något ovanligt eller inte, säger en polisman i Tuscon till ABC.

Polisen utesluter inte att familjen är inblandad

Kidnappningen har flera likheter med kidnappningen av Madeleine McCann, 4, som försvann spårlöst från sin familjs hotellrum i Portugal 2007. I det fallet misstänkte polisen att föräldrarna var inblandade och även i detta fall har inte polisen uteslutit den möjligheten. Även om de betonar att familjen samarbetat fullt ut.

Polisen har tidigare arbetat efter en teori om att Isabel lämnat hemmet självmant. Men allteftersom tiden gått har det alternativet blivit mindre troligt.


SE ETT NYHETSINSLAG OM KIDNAPPNINGEN

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.