Syskonen tycks ha dött av kraftiga kräkningar - det var "spya överallt" i hotellrummet.
1 av 3
Syskonen tycks ha dött av kraftiga kräkningar - det var "spya överallt" i hotellrummet. - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
Systrarna var på besök i semesterparadiset Phi Phi-öarna - som även är populärt bland svenskar.
2 av 3
Systrarna var på besök i semesterparadiset Phi Phi-öarna - som även är populärt bland svenskar. - Foto: HENRIK SAMUELSSON / AP / SCANPIX
Syskonen hittades i deras hotellrum på fredagen. De hade då legat döda i tolv timmar.
3 av 3
Syskonen hittades i deras hotellrum på fredagen. De hade då legat döda i tolv timmar. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Systrar dog av "extrem matförgiftning" - "spya överallt"

Syskonen hittades döda på sitt hotellrum i det svenska turistparadiset.


Detta är Phi Phi-öarna

Phi Phi-öarna ligger beläget i södra Thailand och är en populär semesterort för såväl svenskar som internationella turister.

Ögruppen ligger mellan den större ön Phuket och fastlandet.

Filmen The Beach med Leonardo Di Caprio i huvudrollen spelades in på Phi Phi-öarna.

Källa: Wikipedia.

PHI PHI-ÖARNA. Två kanadensiska systrar, 20 och 26 år, hittades på fredagen i deras hotellrum i det thailändska semesterparadiset Phi Phi-öarna.

Systrarna misstänkts ha drabbats av "extrem matförgiftning" och tycks ha dött av kraftiga kräkningar, skriver Phukette Gazette.

– Det var spya överallt i rummet, och båda kropparna visade samma typ av trauma. De hade en specifik typ av hudskador och hade blött från tandköttet. Både finger- och tånaglar var alldeles blåa, säger kommissarien Col Rat Somboon.

Döda i 12 timmar

Systrarna checkade in på hotellet på tisdagen. På torsdagen kom städerskan för att städa men gästerna öppnade inte dörren.

Dagen därpå visade det sig att systrarna hade dött.

– Experter kommer att utföra tester på spyan och ta urinprov från brottsplatsen för att att försöka fastställa dödsorsaken, säger Somboon till Phukette Gazette.

Kvinnorna ska ha legat på sitt hotellrum i cirka tolv timmar innan de upptäcktes.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!