En skrämd mamma lämnar fram dotterns som håller på att kvävas.
1 av 3
En skrämd mamma lämnar fram dotterns som håller på att kvävas. - Foto: faximileyoutube
Alla försöker rädda den lilla flickan som läggs ut på disken.
2 av 3
Alla försöker rädda den lilla flickan som läggs ut på disken. - Foto: faximileyoutube
Flickan läggs på mage för att lättare kunna andas.
3 av 3
Flickan läggs på mage för att lättare kunna andas. - Foto: faximileyoutube

Bebis kvävdes på McDonald's - räddades

En ettårig flicka höll på att kvävas av pommes. De skräckslagna föräldrarna rusar till disken där de får hjälp av personalen. Och allt fångas på övervakningskameran.


SYDNEYNär mamma och pappa Tevita och Glory tar med sig sin dotter till McDonald´s kan de aldrig drömma om mardrömmen som väntar dem. Deras älskade barn, Nevaeh, håller på att kvävas av pommes. Personalen gör allt de kan för att rädda henne, och de får instruktioner av räddningspersonal via telefon. Samtidigt står mamman skräckslaget och håller sig för munnen och kan bara be för sin dotters liv.

Restaurangchefen James Hatcher berättar för "Channel Nine's A Current Affair show" hur han kämpade med att få liv i Nevaeh då hon började bli blå. På videoklippet kan man höra mammans hjärtskärande skrik: "Rädda mitt barn! Hon andas inte! Hon håller på att kvävas", skriver Daily mail.

Mirakulöst lyckades personalen få liv i Nevaeh igen, och hon beöhvde bara stanna en natt på sjukhuset. 

http://www.youtube.com/watch?v=RYxdfcCrFAo

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.