Utan pengar får man inget godis. Men vad har man sina föräldrar till om inte för pengar?
1 av 2
Utan pengar får man inget godis. Men vad har man sina föräldrar till om inte för pengar? - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Vilken sort pojken föredrar förtäljer inte historien.
2 av 2
Vilken sort pojken föredrar förtäljer inte historien. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Stal 25 000 kronor av sina föräldrar för att köpa godis

Godissuget blev alldeles för stort för en nioårig pojke. Så han letade djupt i sina föräldrars plånböcker.


Konstiga rån

Efter att en man rånat ett pars hem i USA och hållit dem som gisslan kom mannen tillbaka och frågade det kvinnliga offret om en dejt.

En man rånade en kiosk med sin flickväns vibrator. Han lyckades med att få kioskägaren till att tro den var en pistol, skriver Odee.

UKRAINA. En nioårig pojke var sugen på godis. Riktigt sugen på godis. Så sugen att han var beredd att göra vad som helst - även ta pengar från sina föräldrar.

Pojken hade lyckats få med sig drygt 25 000 kronor till en godisaffär i staden Konotop som han spenderade utan att blinka. 

Hans föräldrar gömde sina livsbesparingar under soffan så det var ett ganska lättillgängligt byte.

Tvungen att växla

– Pappan var den förste att upptäcka att pengarna var borta. Han hade precis kommit hem från jobbet, sa en polis enligt Huffington Post.

Pengarna må ha varit lätta att hitta, men föräldrarna hade sparat allting i amerikanska dollar och euros så pojken var tvungen att växla in dem till den inhemska valutan. Något han fick hjälp med av en vuxen, som enligt uppgift ska ha lidit av någon slags psykisk störning, skriver Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!