Rånaren ringde syrran för skjuts

Världens mest otursförföljda rånare.


USA. David Maksimik, 59, måste vara världens mest otursförföljda bankrånare. Till en början gick allt enligt planen när Maksimik stormade in på Peoples United Bank i Darien, Connecticut, med en pistol i näven och en fejkgranat i bältet. Han genomförde rånet och fick med sig en påse stålar, men sedan började oturen.

Efter att Maksimik slängt sig in i bilen och gasat iväg med en rivstart kom han inte långt innan han i sin upphetsning över det lyckade rånet tappade kontrollen över ratten och kraschade rätt in i en annan bil. Lindrigt skadad försökte Maksimik stoppa både en taxi och en buss innan han helt enkelt plockade upp telefonen och ringde sin syrra för att be om skjuts, uppger News.com.au.

Efter att syrran kört hem honom hittade Maksimik sin rumskompis död. Han hade tagit livet av sig. Maksimik drabbades av panik och ringde räddningstjänsten som i sin tur sände över en polisbil. När polisen kom till platsen hittade de inte bara den avlidna vännen utan även en säck med närmare 50 000 kronor i sedlar. Pengar som Maksimik fick svårt att förklara bort.

David Maksimik borde helt enkelt inte ha lämnat sängen på morgonen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!