Första klass?
1 av 2
Första klass?
Mannen senare greps på JFK-flygplatsen.
2 av 2
Mannen senare greps på JFK-flygplatsen. - Foto: Scanpix

Så lugnar du ner ett fyllo på flygplan

Personalen ombord på ett av Icelandairs plan tvingades övermanna och binda fast en man efter att han hällt i sig en flaska sprit.


Greps på JFK

Mannen kunde senare gripas på JFK-flygplatsen (John F. Kennedy International Airport).

Har du varit med om något liknande? Hör av dig till tips@nyheter24.se

Har du någon gång stört dig på en jobbig medpassagerare? Kanske en unge som skrikit konstant genom hela resan? Eller fick du platsen bredvid en gubbe som fått i sig några öl för mycket?

Du är inte ensam.

Enligt ögonvittnen ska en man på Icelandairs flyg mellan Island och USA spårat fullständigt efter att han druckit upp en hel flaska sprit, skriver Gawker.

Mannen ska bland annat ha attackerat och spottat på sina medpassagerare. Samtidigt som han skrek att planet skulle störta.

Personalen ombord lyckades dock övermanna fyllot och binda fast honom i en stol. Enligt den isländska tidningen Morgunblaðið är den överförfriskade mannens nationalitet ännu okänd men en talesperson från Icelandicair bekräftar händelsen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.