Charlotte Smith ville skiljas men maken vill inte gå med på det.
1 av 2
Charlotte Smith ville skiljas men maken vill inte gå med på det. - Foto: Scanpix
Han dödade henne med en prydnadselefant.
2 av 2
Han dödade henne med en prydnadselefant.

Förbannad make dödade hustru – med en två kilo tung prydnadselefant

En man blev upprörd när hans fru ville ta ut skilsmässa och som hämnd krossade han hennes skalle med en prydnadselefant.


Möttes i Indien

Devendra Singh och Charlotte Smith möttes i Goa i Indien.

De gifte sig i 2010 och var gifta i tre år innan han mördade henne.

STORBRITANNIEN. Devendra Singh, 33, blev förbannad och slog ihjäl sin hustru Charlotte Smith, 42, med en träelefant när hon ville ta ut skilsmässa

Han öste slag över henne med "extrem kraft och extremt våld" att hon till slut avled av skadorna då hela hennes skalle krossades, skriver Express.

– Hon dog till följd av detta våldsamma trauma. Många av slagen levererades med ett tung redskap, en dekorativ elefant, som användes för att slå henne upprepade gånger i ansiktet och huvudet, sa Philip Bennetts, vid QC Stafford Crown Court.

Lämnade kroppen och städade upp

Efter den våldsamma attacken ska han ha lämnat sin frus kropp på golvet i vardagsrummet, slängt elefanten och städat upp. Därefter flydde han från London. Han tog med sig hennes SIM-kort till mobilen som han stoppade i sin egen telefon och skickade sms till vänner och familj som om sms:en vore från henne.

Samma dag överlämnade han sig själv till polisen och erkände att han dödade sin hustru. Han nekar till mord och hävdar att detta hände eftersom han förlorade kontrollen.

Pappan visste att hon inte var nöjd

Smiths pappa berättade att han hade lunchat med paret dagen innan hon dog och att han redan då visste att hon inte var nöjd och att "slutet var nära". 

Han hittade dotterns kropp när han han märkte att paret inte hade tagit ut sin soptunna för tömning, skriver Express

Rättegången är inte avslutad.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!