Rebecca Rielly deltog i ett designprojekt där det designades sexleksaker för kvinnor av kvinnor.
Rebecca Rielly deltog i ett designprojekt där det designades sexleksaker för kvinnor av kvinnor. - Foto: Youtube/Facebook

22-åring designar sexleksaker – men är fortfarande oskuld

22–åriga Rebecca ansökte och antogs till ett projekt som går ut på att designa sexleksaker – trots att hon är oskuld och inte har någon erfarenhet.


Smart = mer sex

Är det så att smarta personer har en större sexlust?

STORBRITANNIEN. Rebecca Rielly, 22, började designa sexleksaker för ett år sedan och säger att jobbet har förvandlat henne helt, skriver The Mirror.

Tidigare var Rebecca en enstörning som dessutom var självmordsbenägen. Hon satt en dag och googlade på "spännande saker att göra" och hittade då en annons från sexbutiken Ann Summers där de sökte folk till ett projekt. 

– I ansökan skrev jag att jag var en 20-årig oskuld och att jag aldrig tidigare hade använt sexleksaker. Jag hade aldrig varit inne i en Ann Summers–butik eller party. Det är en miljon mil ifrån mig som person, säger Rebecca.

Ifrågasattes på grund av sin oskuld

Rebecca vann en plats som en av åtta kvinnor med uppdrag att designa sexleksaker som sedan skulle produceras och säljas. Många ifrågasatte hennes deltagande eftersom hon var oskuld och inte hade någon erfarenhet. 

– Jag lärde mig så mycket, speciellt om den affärsmässiga sidan och utvecklingssidan. Jag är fortfarande oskuld, men jag är mycket lyckligare och friskare på grund av detta, säger hon.

Använder leksaker själv nu

Rebecca har också en pojkvän idag och säger att hon så småningom började använda några av leksakerna.

– Det var svårt i början, men så småningom hittade jag min väg. Jag använder inte de penetrerande men jag tycker att de andra är verkligen strålande, säger Rebecca, skriver The Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!