Den brutala misshandeln som chockar USA

En brutal övervakningsfilm visar hur en mamma misshandlas brutalt – mitt framför ögonen på sin lilla dotter. Polisen letar nu intensivt efter gärningsmannen.


NEW JERSEY. En oerhört våldsam video, fångad med hjälp av en så kallad "nanny cam", visar hur en mamma blir brutalt nedslagen i sitt eget hem – mitt framför ögonen på sin treåriga dotter. 

Filmen har chockat USA och polisen har nu gått ut med en belöning på motsvarande 33 000 kronor till den som kan hjälpa till och identifiera gärningsmannen.

Barnen klarade sig oskadda

Den misshandlade kvinnan, som träffas av minst 16 slag och sparkar, skadades i ansiktet och drabbades av en hjärnskakning. Men både dottern och en 18-månader gammal pojke som låg och sov en våning upp, klarade sig utan skador.

– Jag var rädd att om jag började gråta så skulle min dotter göra det också, och kanske också bli skadad. Men jag tog det, jag grät inte under hela attacken, säger den drabbade kvinnan till News12.

Förövaren kom undan med en del värdesaker och nu håller polisen koll på marknaden för att se om några dessa dyker upp, skriver News12.

Se ett nyhetsinslag här (OBS! Varning för extremt starka bilder):

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!