Dottern får en sista dans med sin döende pappa

Rachels pappa kommer att dö i cancer. För att försäkra sig om att hon får sin bröllopsdans med honom, ordnade hon en fejkfest – allt för att han ska få uppleva detta med henne.


Pankreascancer

Cancer i bukspottskörteln, en tämligen ovanlig form av sjukdomen. Dödsrisken är mycket hög och om cancern inte upptäcks i god tid, innan den hunnit sprida sig till levern, dör i det närmaste 100 procent av de drabbade.

USA. Rachel Wolf, 25, och hennes pojkvän planerar att gifta sig i framtiden. Hon vill inte stressa fram giftermålet men samtidigt oroar hon sig över att hennes pappa inte kommer att närvara när det väl sker, skriver Today News.

Pappan, James Wolf, har pankreascancer och kommer att dö inom 4-6 månader. 

– Det finns många saker som jag skulle vilja uppleva med flickorna och nu kommer jag inte att vara där, sa James.

Fick en galen idé

Men för att försäkra sig om att pappan ändå kommer att få uppleva det framtida bröllopet och bröllopsdansen med sin dotter kom Rachel på en rätt så galen idé.

En limo hämtade upp James på sjukhuset han ikläddes kostym och åkte sedan hem till Rachel som hade på sig en brudklänning.

– Hej gumman, du ser fantastisk ut!, sa James när han såg sin dotter.

– Tack pappa!, svarade Rachel. 

Dansade med sin pappa

Framför flertalet vänner fick hon sin dans med sin pappa. Det var kanske inte så Rachel hade drömt om att hennes bröllopsdag skulle bli, men det kommer ändå vara en kväll hon aldrig kommer att glömma, skriver Today News.

– Varje dag har vi ett val. Vi har ett val att antigen älska den personen som är framför oss eller inte. Det är de relationer som du bygger under åren som är de viktigaste i ditt liv. Allt annat är en illusion, säger James.

Titta på det rörande klippet här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

1 timme sedan
Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.