Letade fosterföräldrar åt pojken – adopterade honom själv till slut

Socialarbetaren jobbade i över tio år med att hitta fosterföräldrar åt pojken som ständigt skickades tillbaka eftersom han ansågs vara "för jobbig" – tills hon insåg att det nog var meningen att hon skulle bli hans mamma.


Någon förstod familjen

Hela familjen gick ut och åt middag, men deras son ställde till med en scen som fick andra matgäster att bli irriterade.

När notan kom – så kom också den vänligaste lappen med den.

FLORIDA, USA. Connie Going, 50, har en imponerande meritlista och har under sina år som socialarbetare lyckas matcha ihop mer än tusen fosterbarn med deras adoptivföräldrar, skriver Daily Mail.

Men Taylor Diaz var ett specialfall. Han kom nämligen från en familj där båda föräldrarna var tunga narkomaner.

I 2003 adopterades han och hans två systrar av en familj som efter en kort tid lämnade tillbaka eftersom hans ilska blev ett problem i familjen.

Under åren hade han hunnit bo hos ett dussin olika familjer och gruppbostäder som också gav upp till slut eftersom de inte kunde hantera pojken. Men Connie fortsatte och gav inte upp hoppet om att hitta en bra familj åt Taylor. 

Lämnade tillbaka pojken

Till slut hittade hon en ny familj som var redo att ta sig an pojken.

Det gick dock inte lång tid innan familjen valde att lämna tillbaka Taylor och då började Connie också bli frustrerad över situationen.

– Jag tänkte bara på hur han mådde och vilka skuldkänslor han hade, säger Connie.

"Jag ska vara hans mamma"

Och det var då hon slogs av den plötsliga insikten att det var meningen att hon skulle vara hans mamma.

Så blev det. I somras adopterades Taylor av Connie och flyttade in hos henne och hennes två biologiska döttrar.

Även om Taylor har hotat med att rymma hemifrån så har Connie gjort det klart för honom att hon inte kommer lämna tillbaka honom.

– Han var på väg att gå, "Jag drar nu. Jag hatar det här" sa han, och jag sa "Jag kommer inte att skicka tillbaka dig, Taylor". Då tittade han på mig, la ifrån sig sin ryggsäck och gick tillbaka in i huset, säger Connie och skrattar.

Älskar mig ändå

Deras relation blir allt bättre med tiden och Taylor trivs med Connie och hennes döttrar.

– Hon känner till min värsta sida men ändå bryr hon sig om mig och älskar mig, säger Taylor, skriver Daily Mail.

Titta på nyhetsinslaget här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Byggföretaget får ny vd

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Halmstad

"På Slottsjordsvägen vid Tennishallen inträffar en olycka mellan en kvinnlig cyklist och en manlig bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Prata mer om relationer och sex med era barn. Det är uppmaningen från Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) efter att en ny undersökning visar att bara hälften av alla föräldrar gör det.