Pappa letar efter försvunna dottern – med hjärtekrossande lapp

Hoppet lever för 71-årige Michael Hogben om att få återse sin sedan länge förlorade dotter efter att hans uppsatta lapp delats nästan 100 000 gånger på Facebook.


Lappen

Hogben skriver bland annat att han har letat efter Mandy under många år, och att han alltid har älskat och saknat henne.

Han skriver också att han verkligen vill träffa det och att det skulle minska hans smärta.

Lappen avslutas med en uppmaning till Mandy att ringa honom.

SHEERNESS. Michael Hogben, 71, tappade kontakten med sin dotter Mandy när han skilde sig från hennes mamma. Nu försöker han hitta sin sedan länge försvunna dotter – med hjälp av en synnerligen hjärtskärande lapp.

Rejält delad

Hogben satte upp lappen i en tidningskiosk i hemstaden Sheerness och efter att en vänlig medmänniska fotat lappen och lagt upp den på Facebook ökar nu hoppet för Hogben att få återse sin dotter. På kort tid har inlägget nämligen delats närmare 100 000 gånger.

– Jag försökte inte få upp lappen på Facebook, jag använder mig inte av internet, säger Hogben till Daily Mail, och fortsätter:

– Jag har letat och letat, gått runt i staden där hon bor och till slut fick jag nog.

"Väldigt ensam"

Hogben tappade kontakten med dotter redan 1983 när han skilde sig från hennes mamma, och har inte sett henne alls sen 1986.

– Hon kanske tror att jag inte bryr mig, men bara för att vi inte sett varandra betyder inte det att det är sant. Det förstör ditt liv när du förlorar din familj, säger han till Daily Mail och fortsätter:

– Jag hade byggt mitt liv kring min familj och när den var borta visste jag inte vad jag skulle göra. Jag kände mig väldigt ensam och det var väldigt smärtfullt.

Vill inte tvinga sig på

71-åringen har nu fått reda på var hans dotter bor, men han vill inte tvinga sig in i hennes liv.

– Vi har mycket att ta igen, om hon vill. Men om hon inte vill ha någon kontakt med mig kommer jag inte att tvinga fram det, jag skulle inte vilja se henne göra något som gör henne olycklig, säger han till Daily Mail.

Nu hoppas han att hon ska kontakta honom.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!