Makabert mord: Huvud- och handlös kropp hittades med pil i hjärtat

Polisen utreder ett makabert mord på en 55-årig man i Pennsylvania. Mannen hittades utan huvud och händer med en pil rakt genom hjärtat.


PENNSYLVANIA. Den man som hittades död i en tunna i nordvästra Pennsylvania förra veckan dog av en pil genom hjärtat. Obduktionen har visat att offret är 55-årige Gerald Van Dyke som varit försvunnen sedan 14 september.

Van Dykes svärfar Richard Houy, 68, har gripits misstänkt för mordet. Enligt polisen ska han ha huggit av Van Dykes huvud och händer för att försvåra identifieringen av kroppen.

"Så lågt man kan sjunka"

Det är ännu oklart vad motivet till mordet är, men enligt NBC News ville dottern avsluta förhållandet med Van Dyke. 55-åringens moster förklarar att mordet lamslagit familjen.

– Det är en sak att bli arg och döda någon, men att slita sönder honom på det sättet – det är så lågt man kan sjunka, säger Theresa Van Dyke till WICU.

/
/
pil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.