Här misshandlas han brutalt av polisen – och allt fångades på film

En ung man fick sy över 200 stygn efter att ha attackerats av fem poliser och en polishund – något som fastnade på övervakningsfilm.


Polis slår njurslag mot liggande man

Generalen David Petraeus började föreläsa vid ett universitet i New York.

Vilket ledde till protester,

Något som slogs ned brutalt av polisen.

ATLANTIC CITY. Den femtonde juni slängdes studenten Connor Castelanni ut från ett kasino – eftersom att han var för ung. Något som gjorde honom lite arg så han skrek på poliserna som hade slängt ut honom. Som blev arga. Väldigt arga.

"Rullade ihop mig till en boll"

Övervakningsfilmer visar hur sammanlagt fem poliser och en polishund attackerar 20-åringen och misshandlar honom brutalt.

– Jag rullade bara ihop mig till en boll. Jag sa att jag inte gjorde motstånd. Jag sa att jag inte gjorde det, men de fortsatte att slå mig i alla fall, säger Castelanni till ABC 7 News.

– Samtidigt som hunden tuggade på min nacke fick jag ta mot knytnävsslag mot bakhuvudet.

Internutredning startad

Efteråt var han tvungen att sy över 200 stygn i ansiktet och nacken efter misshandeln och nu stämmer hans föräldrar polisen. Som själva inte vill uttala sig.

– Allt jag kan säga är att det pågår en internutredning och när den är över så kommer jag att kunna berätta om slutsatserna, säger polischefen Ernest Jubilee till ABC 7 News.

Se polisens ingripande här (från ungefär 3,10):

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!