Nu är den här: Världens första behå för män

Nu kan männen också ta på sig "behån" och få fastare bröst- och armmuskler. Funkybod muscle-tröjan ger en omedelbar effekt.


Förvandlades till en man

Läs också om kroppsbyggaren Candice Armstrong som fick skägg och "penisliknande" könsdelar på grund av  överdosering av steroider.

STORBRITANNIEN. Ash Bhunnoo, 45, och Ricky Robinson, 42, har designat världens första "behå" för män, skriver Daily Mail.

De skapade Funkybod Muscle Tops, en t-shirt som är vadderad på de rätta ställena – allt för mannen ska se så tränad och fit ut som möjligt.

– Män kan vara lika fåfänga som kvinnor så vi erbjuder dem bara lite självförtroende. Det finns många magra killar som är helt sunda men som ändå vill se lite biffigare ut när de går ut en fredagskväll, säger Chatham.

Omedelbar effekt

Den figurnära t-shirten är vadderad på brösten och armarna och ger omedelbar effekt med fasta bröst- och armmuskler samt en plattare mage. 

Enligt reklamen ska den "bäras som en vanlig undertröja, Funkybod-tröjan ger män ett större självförtroende och fungerar precis på samma sätt som en vadderad behå fungerar för kvinnor".

– Kvinnor har alltid haft vadderade behåar och sådant. De har funnits i flera år och nu vill killar också ha det.

T-shirten kostar 29,99 pund, motsvarande 310 kronor, och har redan sålts i över tusen exemplar, skriver Daily Mail.

Titta på nyhetsinslaget här:


/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!