Liten kattunge nattas – se det gulliga klippet här

Ja, vi är mest vana vid att se bebisars nattningsrutiner, därför kan det vara uppiggande att se en liten gullig kattunge i stället.


Gulligaste minigrisen?

 Minigrisen Jamon är bland det gulligaste som världen någonsin skådat .

SÖTCHOCK. I det sju sekunder korta Vine-klippet ser vi en liten kattunge som blir matad ur flaskan, badad och till slut nerbäddad i sängen med en godnattsaga framför sig.

Hur gulligt är inte detta?

Titta på klippet här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män döms av Haparanda tingsrätt till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan rätt tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.