Sonen ådrog sig svåra brännskador efter attacken.
1 av 5
Sonen ådrog sig svåra brännskador efter attacken.
Den fyraårige sonen innan attacken.
2 av 5
Den fyraårige sonen innan attacken.
Sonen vårdas just nu på sjukhus.
3 av 5
Sonen vårdas just nu på sjukhus.
Maken vårdas på sjukhuset.
4 av 5
Maken vårdas på sjukhuset.
Läkare hjälper maken upp ur sängen.
5 av 5
Läkare hjälper maken upp ur sängen.

Mamma tvingade 4-årig son att dricka bensin

En fyraårig kinesisk pojke kämpar för sitt liv efter att ha tvingats dricka bensin och sedan satts i eld av sin mamma. Attacken var en del av en hämndaktion mot kvinnans make som också fick svåra brännskador.


"Vill inte se henne igen"

Efter attacken, som fått stor uppmärksamhet i Kina, har pappan intervjuats om vad som hände.

– Jag hoppas att jag aldrig träffar henne igen och jag kommer definitivt att begära skilsmässa så fort jag kommer ut från sjukhuset och kan skaffa en advokat, säger han till Daily Mail.

JINHUA. En kvinna i den kinesiska provinsen Zhejiang ville hämnas på sin make eftersom han "inte behandlat henne med respekt".

Nu ligger kvinnan, maken och parets fyraåriga son på sjukhus med svåra brännskador. Pojken, som tvingades dricka bensin varefter mamman tände eld på honom, kommer sannolikt aldrig att kunna tala igen och enligt läkarna kan han även förlora synen. Huvudet och lungorna är enligt Daily Mail svårt skadade

När pappan försökte rädda sonen fick alla tre bensin över sig och sattes i eld. Mannen lyckades dock springa in i vardagsrummet med sonen och släcka lågorna med hjälp av en filt. 

Återvände med en flaska bensin

Nu vårdas alla tre på sjukhus. Enligt grannar ska paret ha haft frekventa och högljudda bråk om pengar. Så även inför attacken. Kvinnan hade först lämnat bostaden och sedan återvänt med en flaska bensin. 

Mamman är under utredning av polis och riskerar ett långt fängelsestraff. Hennes make har förhörts av polis och är chockad över attacken.

– Jag kan inte förstå det, vi hade ett gräl om pengar och hon var så rasande att hon kände ett behov att att skada det som är viktigast för mig – min son. Han är ju hennes son också, jag kan inte förstå det, säger maken till Daily Mail.

/
/
/
Son
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!