Inte så smart.
1 av 4
Inte så smart.
Knarkandet på McDonalds har satt männen i trubbel.
2 av 4
Knarkandet på McDonalds har satt männen i trubbel. - Foto: Ap
Nu jagas de av polisen.
3 av 4
Nu jagas de av polisen. - Foto: Ap
Knappast ett Happy Meal.
4 av 4
Knappast ett Happy Meal. - Foto: Ap

Jagas av polisen – efter att ha snortat kokain framför barn

Restaurangbesökarna fick en chock när två män plötsligt kom in på McDonald's, satte sig vid ett bord – och drog i sig två linor kokain.


CHESTER, ENGLAND. Klockan var elva på förmiddagen när gästerna på McDonald's såg två män snorta kokain – mitt framför ögonen på barnfamiljer.

– Jag reste mig upp för att kasta lite skräp i papperskorgen och märkte att de hade en öppen påse kokain på bordet och la upp det i linor. De sniffade sedan upp drogerna från bordet, torkade av sig med en näsduk och gick ut genom dörren, säger en kvinna som var på McDonald's vid tidpunkten till The Sun.

"Har antagligen fortfarande spår av kokain!"

Två kvinnor inne i restaurangen hämtade genast personal, som inte hann stoppa männen innan de hunnit lämna restaurangen.

– Jag tycker verkligen att föräldrar borde veta exakt vad deras barn kan få i sig från de här borden, eftersom de inte torkas av direkt och antagligen fortfarande har spår av kokain! säger en av kvinnorna.

De två männen jagas nu av polisen.

McDonald's säger att de omedelbart kontaktade polisen och lämnade över övervakningsbilder till utredningen, skriver The Sun.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!