Jobbade i 30 timmar – dog av utmattning

En 24-årig kvinna dog av utmattning efter att ha arbetat övertid flera dagar i rad.


Hämnades chefen

Du får sparken från ditt jobb – bara sådär. Hur hämnas du? Genom sociala medier så klart.

INDONESIEN. Mita Diran, 24, dog efter att ha jobbat 30 timmar på raken. 

Diran jobbade som copywriter på en reklambyrå och sågs som en hårt arbetande kvinna hängiven sitt jobb, skriver Daily Mail.

På sin Tumblr-sida skrev Diran att "I kväll har jag med mig nycklarna till kontoret för åttonde dagen i rad. jag är fortfarande här. Jag har inget liv. Kan någon snälla ta mig ut på en drink och lite skoj?". 

Lämnade kontoret på natten

Hon twittrade också aktivt om sitt jobb och hur hektiskt det var.

"30 timmars jobb och jag kämpar fortfarande på" skrev Diran. Under jobbpassen konsumerade hon stora mängder av energidrycken Kratingdaeng, motsvarande Red Bull. 

"Okej, en hel vecka då jag har lämnat kontoret efter klockan 2 (på natten). Damer och herrar, jag tror att vi slog något slags rekord", skrev hon.

Dirans mamma kommenterade dotterns läge på Facebook där hon skrev: "Hej alla, sedan i går natt och fram tills i dag, har min dotter, som är en copywriter, legat  i koma. Chanserna att hon klarar sig är inte så stora. Hon kollapsade efter att ha regelbundet jobbat övertid de senaste dagarna".

Beklagade sorgen

I kombination med energidrycker, för lite sömn och ständigt arbete kollapsade Diran och låg i koma i en timme innan hon dog.

Byrån som Diran jobbade på beklagade sorgen på Facebook och meddelade att kontoret skulle hålla stängt i en dag för att de anställa skulle kunna sörja sin kollega, skriver Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!